ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

До Калоян Краев, Създател на Marker и  организатор на кампанията

До Евгения Бурджиева, Организатор на кампанията

До Гергана Ефремова,Фондация „Заедно в час“

 

Уважаеми г-н Краев, г-жо Бурджиева и г-жо Ефремова,

От името на учениците , родителите и техните учители в ІІІ и ІV клас в нашето училище Ви изказваме огромна благодарност за направения към нас жест – тетрадки с високо качество  с българска марка Marker, получени безвъзмездно. Оценяваме Вашата загриженост за качеството на българското образование.Споделяме Вашите идеи и мечти. Ние също обичаме да мечтаем и да даваме криле на нашите Мечтатели.( Между другото в нашето училище издаваме вестник „Мечтател“, който е създаден от ученици в резултат на една домашна работа и се списва вече 19 години. Всеки месец.)

Когато всички споделяме общите интереси, ценности, когато се стремим да дадем най-доброто на децата, резултатите ще бъдат налице.  Нашите деца го заслужават!

Още веднъж Ви благодарим за материалната подкрепата( под формата на хубави и качествени тетрадки)  и хуманната,че избрахте нашето училище да бъде споделена част от Вашата реализирана мечта! Уважаваме и ценим Вашата благородна инициатива!

Поздравяваме Ви с днешния празник(един от най-значимите в българската история) и Ви пожелаваме здраве, нови идеи и успешна реализация на всеки проект и кампания! Бъдете все така отговорни и отдадени на своята кауза в полза на децата, която Ви прави истински българи, заслужаващи уважението на обществото. Честит празник!

 

С уважение: Ирена Янкова – директор на ОУ „Хр. Ботев“, с. Търнава

Ирена Янкова, директор

 

 

 

Публикувано в Общи.